Салати

Високомазнинно Колсло

Малко продукти, малко време за приготвяне, защото не е нужно добрата храна да е засукана!

Нужните продукти за 2 порции:

100 г зеле

100 г лилаво зеле

1 морков

хималайска сол

1 чл горчица

3 чл заквасена сметана

1/2 авокадо

1 сл оцет

черен пипер

26913997_10155317177049150_1148859890_n

Нарежете зелето на тънко на ръка или в робот. Настържете и морковите към тях и посолете всичко добре. В робот или в буркан смесете съставките за дресинга и ги разбийте добре. Залейте зеленчуците и разбъркайте.

NutritionLabel

6 Comments

  • Даниела Иванова

    Здравей Дени,
    Адмирации за блога и волята която имаш.Откриха ми Хашимото,преди месец,но досега се отнасях доста небрежно към болеста и към здравето си като цяло.В смисъл приемам си медикаментите и нищо повече.Докато не попаднах на днес на твоя блог.Накара ме да се замисля и ме вдъхнови.Бих искала да разбера има ли групи или форуми които разглеждат болеста по обстойно,с които да си
    помогна.
    Благодаря и продължавай все така!

    • healthywithdeni

      Здравей Даниела,
      Безкрайно, безкрайно се радвам че съм те накарала да се замислиш 🙂 това ми е голямата цел 😛 имам много групи, които освен че с пълни с компетентни хора, предлагат и приятелска атмосфера – във Фейсбук следя Хашимото и приятели и Автоимунен тиреоидит на Хашимото. Също така страничните Нв/палео сладурки и Вм-нвх/кето и палео рецепти, която си е само за хранене. До колкото знам дамите имат и теми в бг-мама, но аз нямам време за там 🙂

  • TeddyTodorova

    Zdravei, Daniela! Sujaliavam, niamam kirilitza na komputera, ot koito pisha. Na men za Hashimototo lekarite mi preporuchaha da mina na dieta, koiato izkluychva gluten, mlechni, soevi i tzarevichni produkti. V mnogo ot receptite gi sreshtam obache. Niakakvi preporuki?

    • healthywithdeni

      Здравей Теди, не съм сигурна моите рецепти ли визираш, защото от изброените продукти аз ползвам само млечни. Глутен, соя и царевица не консумирам. С млечните нямам оплаквания за това не ги спрях.
      Поздрави Дени

  • Мариана Георгиева

    Здравейте Дени случайно открих вашият блог и съм много приятно изненадана. Пробвах няколко рецепти и всички бяха много вкусни. Любими са ми фокача и милинки. Благодаря ви от сърце!

Leave a Reply

Close

Discover more from Healthy with Deni

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading